Hur långt kan det gå?

Hur långt kan det gå?

Kommer du ihåg när du var liten och lekte med din kompis i sandlådan och hade kul? När ni tjaffsade glömde ni det efter 5 minuter. Nu när ni tjaffsar, den här tiden, samma plats så kan ni bli vänner igen men oftast blir ni osams och hat bildas. Ni hamnar i bråk. Ett litet tjaffs, det minsta lilla ordet mellan er kan leda till att man blir hotad eller dör. Hur långt kan det gå egentligen?

Kommer du ihåg när du hade en flickvän/pojkvän när du var ett? Då alla tyckte det var jättegulligt, idag är ni kanske barndomsvänner och börjar få känslor för varandra igen, ni påbörjar ett nytt kapitel. Ett kapitel där det bara är ni två och när det tar slut kan ni knappt kolla på varandra pågrund av hatet, på en sekund kan kärlek bli hat.

Vänner, dina bästa vänner du hade, dem du litade mest på. Vart är dem nu?

Dem som en gång i tiden var en i din familj, din syster, den som alltid visste allt om dig, och visste när du var glad och ledsen. Ni delade på både glädjen och sorgen, vart är han/hon nu? Nu är ni fiender, och din fiende är idag din bästavän.

Vem kan man lita på egentligen, när nästan alla kommer hugga dig i ryggen en dag när du minst anar det, vem har du kvar då? Din familj, som egentligen alltid vart din bästavän, dem som aldrig kommer svika dig eller hugga dig.

Det finns mer falska vänner än vad det finns stjärnor på himlen.

I slutändan är det bara du!

Du är din bästa vän!

Du har det bästa förhållandet med dig själv!

Dig ska du lita på!

Ingen annan än DU!

<3

 

Varför landa när jag flyger fritt

med solen emot ryggen kan jag sväva tryckt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0