Gästblogg!!

Hej allesammans.
Sandra bloggar inte längre, jag vet :( men hon har för tillfälle inte tid med det. (Ursäkta för min svenska) :D. Just nu sitter jag med Sandra och kollar lite runt medan hon målar sina naglar rött. Sexigt till sommaren eller hur? :O Jag ska övertala att hon postar mer stylingstips, för hon har en grym stil och smak, så man får lite liv i bloggen. Den verkar va fett dött asså. :/
Anywayz... Det börjar bli lite tajt med tiden för att SOMMAREN E FUCKING HÄR.... snart... Man kan inte lita på Sveriges väder, but that is just normal here yah know.
Det e allt från mig iaf
Ha en trevlig kväll
Emma.

Barcelona - Chelsea

Jaha, då sitter man i rummet och kollar på Barcelona - Chelsea matchen!
Viscaaaaa el Barcaaaa <3 <3 One and only love <3 <3
Chattar med n om en massa tråkiga saker, kollar runt parfymer, kläder och smink, love! Hittat en massa goa parfymer som ligger på önskelistan haha!
Imorn har man en lektion och sen kanske man svänger förbi stan en snabbis och sen hem för att fortsätta plugga..
Nu ska jag fortsätta kolla på min underbara match och prata med N <3
/Love sandra

hahha!

Jag och S facerapeade varandra lite lätt ;) Kul var det hahaha!!
Har mycket att ta igen med plugget så det blir att kämpa den sista månaden nu! Så man kan vila sen! :D
Har inte bloggat på ett tag men ha rinte mått så jätte bra heller..

you say you need me, make me believe it..

Sitter och skypar med S, chattar med N och smsar med E haha kul:D de får en på det bästa humöret :)

hmmmmm, ingen aning vad ag ska skriva om, förutom att äntligeeeen så har vädret blivit bättre och man känner sig lite sommrig :) Hoppas det håller!

///Loveee

Skype!

Kom hem runt 14.00 och har bara chillat sen dess.
Lyssnar på musik, chattar med N och väntar på att S ska logga in på skypeeee :D
Lagar mat, va sugen på potatiskrocketer och chicken nnuggeeetttsss mmmmmmmmm :DDDDDDD


Har inget mer och säga, kanske uppdaterar senare..
Bjuder på lite smott och gott




//Loooove


Home sweet Home!!!!

Det har varit asnice att få koppla bort sig från världen i en vecka och mer! Inte behöva tänka på en massa saker.
Mitt lov spenderades i Serbien, vilket var kul!
Idag var det skola, dags att a sig tillbaka till verkligheten :/ Men det gick bra, sen mötte jag upp Emma, Stefan och Nikola. Vi gick till nikola och ba chillade, kollade på film oså.
Längesen från mig, men det kommer fler uppdateringar! Kika jättegärna in då och då! ;)
Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna! :)
Idag..
Nån dag i Serbien...
en annan dag i Serbien...
///Loooooove

paus !

Yah , vet inte vart jag ska börja... vill bara säga att jag ska ta en paus från allt bloggande .. för ett tag får se hur lång tid jag kmr va borta.. jag kanske inte ens kmr tillbaks får see... många har sagt att det är min grej det här med att blogga, men jag vet inte ifall jag ska tro på det riktigt. Jag hinner inte blogga varje dag ..jag har skit mycke jag måste ta tag i i mitt liv ..lite mer än att sitta och blogga ..förlåt...men ni klarar er säkert utan mina inlägg.. vissa av er bryr sig andra inte.. men det är inte det som spelar roll hos mig.. för mig är det bara att jag fått vissa njuta och gilla mina inlägg .. restan av er fuck you !
Men ville bara säga att det har varit sjukt kul att blogga & se båda bra och dåliga resultat.. det finns vissa inlägg jag aldrig kmr glöma och som betyder oerhört mycke för mig.. men tyvärr så fattar inte folk det .. de ska direkt börja hata.. aja ... jag är inte förvånad... hoppas de inläggen finns kvar senare när jag läser bloggen...
Vill bara säga att ni som läst bloggen och gillat den , vill tacka er för att ni har lagt er tid för att läsa bloggen.. hoppas ni fortsätter göra det även fast jag inte kmr blogga på ett tag.. & FÖR ER SOM INTE GILLADE DEN tack FÖR ATT NI LA NER ER "DYRBARA " TID OCH LÄSTE BLOGGEN VARJE DAG ! men sandra kmr säkert fortsätta blogga, eftersom bloggen ändå var hennes från första början.
hoppas ni fortsätter läsa bloggen för jag tror sandra skulle uppskatta det... ni får ha det så jätte bra nu alla underbara fina läsare.. vi kanske ses snart igen puss :D ! <3
innan jag lämnar mina sista spår här ville bara bjuda på en låt jag älskar..
JAG KMR SAKNA MINA BLOGG TIDER SOM FAN SKA NI VETA :*
// V

Den man som förtjänar dig mest är den som tror att han inte gör det

GODMOTGON !:D
morgons hype ;)

R.I.P

Jag vet att det här är ingen låt som man ska sitta och lyssna på om och om igen, det är inte vilken låt som helst !
jag kände inte han , men låten va så grym, speciellt att hans vänner har gjort den. så grymma.. men gud tar änglar först ! beklagar sorgen till alla som kände honom ! <3
// V

Påsklov !

Påsklov!!! såå jävla skönt .
men när ja tänker att ja har skola och nationella redan första dagen i spanska och dagen efter i svenska för ja panik.
men men nu är det påsklov ..så skit i skolan...
Idag var ja hemma hos min kusin först , sen tagga jag till rimona & rimon :*
sen vid 4 tiden träffa ja jasmin vi tagga till sätra hämta pengar sen till bredäng och sen till skäris för att äta.. vi gick faktiskt från skäris till bredäng( skit duktiga, vi kunde inte andas )
illefall idag blir det data hela natten ingen sova, imon ska till solariumet ;)
efter det kmr kusiner till mig -.- men men hare så bra alla underbara ;)
// V

i WILL SHEEEW YEEEW - VENECIA

// JASMIN OUNI ;*
HAHAHAHAHAH jasminee l willl kill yoouu tomorrow walla ;) //V

A lot of people end up unhappy because they make permanent decisions on temporary emotions.



l dont get how you can smile all day but cry yourself to sleep, how pictures never change but people do, how your best friend becomes your enemy or how strange it is when your enemy becomes your best friend, how forever turns into nothing, how you can let go of something you said you couldn't live without , how people make promises despite knowing how common breaking them are, how people can erase you from their lives just because it's easier than working things out.


// V

they saying a player never changes the game.

you may not be her first,her last,or her only. she loved before she may love again.but if she loves you now,what else matters? she's not perfect,you aren't either. and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh,cuz you think twice,and admit to begin human and making mistakes,hold onto her and give her the most you can.she may not be thinking about you every second of the day,´but she will give you a part of her that she knows you can break her heart. so don't hurt her,don't change her,do not analyze and don't expect more than she can give. smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she's not there .

//V

Glad Påsk !

idag hände inte så mycke vakna runt 12:30 satt lite smsa och sedan kom min farmor farfar och pappa från kyrkan hem till min faster.. vi satt där ett tag sen gick vi upp fixa oss och drog mot min andra faster.
vi väntade på att alla skulle fixa sig sen drog vi till resturangen det var faktiskt gott.. sen kom vi hem och eftersom det är påsk ( för svenskarna )
iallefall nu sitter vi här chillar hela bunten 6 pers i varje rum ....:D kusinerna e ute o festar ;)
jag sitter på skype som vanligt bjuder på några bilder från idag :)
// V

Han dog för min skull och jag lever för hans skull, Jesus - livets ljus ! ♥

Godmorgon till alla fina !
Ville bara säga GLAD PÅSK till alla , och vill önska alla kristna en underbar påsk..

Han dog för min skull och jag lever för hans skull, Jesus - livets ljus ! ♥

Iallefall idag ska vi ut och äta i någon resturang här i motala, det kommer säkert vara jätte kul.
Hoppas ni oxå får en underbar påsk.

Truth is not everyone is going to love you, what matters the most is that you love yourself !

// V

Tänk på vad du gör, de sårar andra!

Ibland händer saker framför mig , ja läser saker som får mig tänka om 10 gånger... Det kan va vad som helst men de sårar , ja kanske är överdrivet känslig men de gör ont ... De känns !
Men ibland biter man ihop för att inte visa
Att de gör ont och att de känns , man fortsätter som om inget har hänt ... Och ibland känns de som att man är nära på att förlora någon  som
Betyder oerhört mycke !!! Ja hoppas ingen av er går igenom de Här för de gör ONT!!!
Godnatt
//V

Your future will always be the outcome of the decisions you make in the present

Tjenaa alla underbara läsaree ( ta bara åt er ni som gillar bloggen )
Nu har jag tagit ett beslut ensam ... nu är det såhär de senaste dagarna har vi här på bloggen fått hat kommentarer ! som många har läst och härdöljer vi inget och vi nekar INGA kommentarer . Vill bara säga att vi aldrig fått hat kommentarer... det finns ingen som klagat hitills förutom 2 HORUNGAR ( ursäkta mitt språk )
vissa har sagt att vi ska lägga ner bloggen , men FUCK off vi ska inte lägga ner något.. jag ska fortsätta bloggabara för att det stör vissa... men ingen bryr sig om er åsikt det finns faktisktsjukt många som gillar den ;)
// V

din hora !

Anonym om Min kille & min andra halva !:

hörrni tjejer ni verkar få mycket hat på den här bloggen, är det för att ni är dumma i huvudet eller?

ps. din pojkvän är gay

IP: 85.230.24.51

venecia om Min kille & min andra halva !:

lyssna din HORA ja skiter i vem fuck du är din kuksugare ... du är säkert en av horungarna som lägger en hat kommentar det är bara du och några till du är säkert samma person ! men 1. börja med att skriva ditt nman din fitta annas va snäll och kasta din åsikt !!! två din pappa är gay och din mamma ör en hora !! ja börjar störa mig så fint på er horungar skriv era nman istället kuksugare hela bunten !!!!!!

Mannen föddes ej starkare än kvinnan för att kunna slå henne utan för att Beskydda henne

Jag vill bara säga att jag verkligen älskar er alla som finns för mig och som strålar upp mitt liv. Jag vet att jag är skit skit dålig på att kontakta er och skriva till er.. men tro mig jag älskar er så jävla mycke! jag ber om ursäkt för er som ständigt skriver till mig ... jag uppskattar det till max och jag är så lycklig att ni tänker på mig :* ni är de ända som behövs i livet för utan er har mitt liv ingenbetydelse ! :* jag hoppas ni förstår att jag inte gör så med flit men jag är SKIT dålig på att höra av mig , men för det ska ni aldrig tro att jag glömt bort er eller inte vill snacka med er ... tvärrtom jag har så mycke i huvet att jag inte hinner göra något . men vill inte att ni ska tro fel eller tänka att jag glömt bort er för det har jag VERKLIGEN inte gjort .
// V

Min kille & min andra halva !

Det finns så mycke jag kan berätta om dig men inlägget skulle bli så långt den kanske till och med inte hade tagit slut.
Vill bara säga att du är världens bästaoch dyrbaraste gåva.. Du är han som jag känner mig mest trygg med , det är dig jag behöver mest.. utan dig finns det inget mig ! Du är mer än underbar min fina älskling. Du är guldvärd du är till och med världens bästa människa. Det finns många där ute som stör sig hatar och massa annat skit .. men så länge vi är tillsammans kan ingens åsikt förstöra något vi byggt ... Du gör mig lycklig du lyser upp mitt liv och du sprider kärlek.
Du är han jag är mig själv med & du känner mig in o ut samma gäller mig... våra minnen e så obeskrivliga och när vi är tillsammans världen går under... vi är dumma vi är galna , när vi snackar det tar aldrig slut.. långa nätter och vi snackar om exakt allt.. vi gör så mycke roligt och vi skrattar hela tiden... alla skype dagar varje dag HAHAHAH asso döör hur vi kan hålla påi timmar utan att tröttna ! när vi ska logga ut det tar aldrig slut vi fortsätter skriva hahah. Du ger mig hopp och du gör dagarna värda att leva min ängel. Ett liv utan dig och ditt leende är som att vara levande död. Vill bara att du ska veta att JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLT ANNAT PÅ JORDEN !


Du är det finaste jag har !
// V

they say best friends are hard to find, well that's cause the best ones are already mine

Asso kan avundjuksa göra så mycket med folk ?
är verkligen så svårt att bara acceptera att allt i livet inte är deras ? kan folk bara lägga ner sitt hat och börja göra saker som är bra !

Asso du som skrev de där igår , seriöst tror du verkligen att ja inte vet vem du är ?! tror du verkligen jag e så dum ? asso din avundsjuka kmr döda dig seriöst tycker så jävla synd om dig ... för du vet inte vad du vill .. du e störd du behöver söka hjälp för att inse vissa saker ... tycker att det är så skönt att inte ha kontakt med dig börjat mitt mya liv ett liv som JA vill leva ETT liv med den JAG älskar och bäst av allt ett liv med en stor FRAMTID !!

Du kommer aldrig komma vidare för du står på samma plats du har inte gått vidare hur mycke än du försöker ljuga ... du skriver fortfarande saker om mig och du stör dig på folk ja dör för .. du är så beroende du kan inte inse att jag har lämnat dig och är med någon annan vetu vrf för du älskar den person du fick va med mig du önska att ja fortfarande fanns där ... för du trode du kunde lura mig och att ja va dum.. men tro mig ja va vaken för allt och ja såg allt och ja va alltid ett steg före dig... men ja spela dum för ja ville se hur långt du skulle kunna komma ... hahaha men de va kul..

men nu har ja lämnat ALLT skit från förr bakom mig och ja lever ett liv som ja drömt om med personen som gör mig lycklig med personen som ja valt och inte som tvingat mig stanna... en person ja är mig själv med.. och du du lägger ner tid på att hata ... du kan göra de hur mycke du vill men både DU & JA vet vem som ljuger och döljer sanningen bakom sig... jag skriver oxå just nu om dig men ja lovar dig ja lovar dig att du är DÖD i mina ögon du är till och med DÖD i mitt liv du har ingen betydelse och du har inga spår och du har inte ens lämnat något ja saknar för du va inte HAN ja drömt om... men vill bara säga en sak du läser detta och tror att jabryr ig om dig ville bara skriva de för att säga ....

DET HÄR KOMMER VARA DE SISTA JAG NÄMNER SKRIVER & KÄNNER FÖR DIG !

// V


i feel You never lose by loving. You always lose by holding back.

hej hej förlåt för att ni fick läsa lite saker som egentligen ni inte är tvungna att läsa ! vill be om ursäkt för att ni fick se de dåliga sidorna på bloggwn. men när det finns så avundjsuka horungar ! då är man tvungen att sätta de på plats!

Vill bara säga att jag är i motala , har redan varit på solariumet och solat:D
Ville bara påminna att sandra har rest til serbien , synd att vi inte hann träffas du va lite upptagen med andra.. men men hopppas du har en trevlig resa och att du verkligen njuter ... :D

men men kmr vara här i motala till måndag.. men ja saknar redan sjukt många människor...:)
det är alltid trevligt att va någon annanstans men STOCKHOLM är nog den bästa platsen.!

idag var det dessutom fotbolls match för syrianska i gävlee de gick väl ganka bra 1-1 stod de ... goo suryoye :D
det är riktig stolthet vill ja bara säga ! :D men men ni får ha det så jättre bra så länge fler inlägg kommer senare på dagen :* puss !!!

// V


svar på tal din bög"!!

bajs om 04042012:
jag tycker att ni e fett barnsliga går runt och skriver om er dag och vad ni har gjort blogg är att man ska göra så att människorna ser upp till er! era fittor venecia och fitt sandra! fadi kan suga min fetta kuk hora
IP: 178.78.192.114

vill bara börja lite enkelt !! du visar hur "mogen" du är som skriver en kommentar med namnet bajs ! hahaha så sööt din horunge!! lyssna nästa gång ta och skriv ditt fucking hor namn istället .. jag vet vem du är ! vill bara säga att nästa gång du kallar mig eller sandra för fitta så kmr du ångra dig så fint din horunge! sen har fadi inget med det här o göra så nämn inte ens hans namn på din äckliga tunga din tjockis !!! förresten har du ens någon kuk för att man ska kunna suga din horunge... va en fucking man och skriv ditt äckliga hornamn din pungkula !!! och ps om du inte diggar bloggen gå hitta på något du kan göra som underhåller dig mer din äckliga avundsjuka horunge!!



shosaaaaan balooooosan <3

Efter skolan träffade man finaste Emma, Stefan och Nikola! Det blev lite mini shopping och nu är vi och chillar hos Stefaaaan o ba chillar hårt! Vi funderar på att gå ut på en liten promenad och sen tagga till mig.. :)



//SS

Orre

Din illa orre om du stör dig så behöver du inte läsa.
Ingen tvingade dig att läsa, allt du precis sa bevisar bara att du inte kan låta en dag gå utan att du klickar in på vår blogg. Hur skulle du annars veta så mycket om oss din lilla horunge. Skriv ditt namn så får vi se om du är lika modig, din lilla bitch.
  //sandra

04042012

Sandraaaa här..

Slänger in ett litet inlägg snabbt. Sitter på svenska lektionen med finaste Louise<3 vi ska skriva ett reportage, det går inget vidare för min del..
Idag ska vi åka till naturhistoriskariksmuseet -.- men guuuud så kul :( Men men jag har undebara vänner som underhåller mig sålänge tihihi <3

torsdag blir det skola och träffa Emma, Nikola och Stefan, vi ska chilla, kolla film eller nåt :) myyyysigt :*

Fredaaag, smäller det, serbieeen här kommer jag! Då blir det mycket, shopping och mysbehandlingar. det kommer inte bli så mycket uppdatering från mig då, eftersom jag inte har någon internet där så det blir skönt att stänga ut sig från världen en liten stun <3

lämna och tagga !

vill börja med godmorgon alla fina !
yaah varje onsdag samma sak jag börjar 9:00 men kmr innan 8 :/ -.- asso sitter här börjar om en timme har inget att göra! asso ja e tröttt kundeeeee soooova förfan!!! :D

men men ... asso jag fattar inte vad folk vill ?! jag skrev en status på FB , människor som inte ens har med de å göra kommenterar onödigt?! asso snälla läs och ghetta sen du behöver inte sitta och lägga din tid med onödiga kommentarer vad ere ni vill , få en gillning på er kommentar eller vill ni visa att ni kan kommentera ... lägg ner man kan inte göra något utan att folk ska behöva lägga i sig i saker de inte har med å göra.. om de inte är riktad till dig fine gå ner med musen till näsa sak på startsidan.. lägg ner tid på att göra något bra istället för att sitta och bajsa ut massa skit på tangentbordet för att kommentera! e så jävla TRÖTT på folk som hatar och gör så mycke onödigt! ( ja vet att ja gör samma sak , men nu börjar folket gå över sina gränser)

// V


Du är en riktig horunge !

HAHAHA. Så jävla roligt att läsa ibland att folk du lämnat bakom dig fortfarande läger tid och skriver statusar om dig.. vill bara säga att DU är den smutsigaste person jag känt !

vet DU jag SKÄMMS så jävla mycke att jag en gåång i tiden påriktigt gav dig min tid och slösa den på världens största mytoman.
Du är så jävla smutsig HATAR dig från hela mitt hjärta.. såna horungar som dig förstör samhället! men vet du vad de ROLIGASTE av allt är.
att JAG har lämnat dig för länge länge sen.. men DU din smutsiga fitta DU är fortfarande på samma plats.. du kollar fortfarande in min fb du läser exakt allt som ja gör vet du vrf ? för att sedan lägga ner din tid och skriva massa bajs  på din äckliga fb som ingen kollar på för du är sjuk du behöver söka hjälp!!

VETTU VAD allt du gör är bara för en sak , DU BLEV LÄMNAD SOM EN HUND! och du är så jävla AVUNDSJUK för att en annan person tog din plats.. föresten du hade aldrig en egen plats! du ljuger så jävla fint , du är så äcklig smutsig fitthora! du fattar inte hatet jag bär för dig! jag har ALDRIG hatat någon men du är nog skit svår att undvika för att hata på!

DU ÄR SÅ ÄCKLIG OCH DU HAR INTE GÅTT VIDARE.. HUR MYCKE ÄN DU SÄGER JAG HAR SÅ HAR DU INTE, BEVISET ÄR ATT DU FORTFARANDE LÄGGER NER DIN TID FÖR ATT SKRIVA SAKER PÅ DIN FB OM MIG OCH DU VET VEM !! MEN AVUNDSJUKA KAN DÖDA!! OCH DU DÖR VARJE DAG .. OCH SNART DÖR DU SAKTA MEN SÄKERT DIN SMUTSIGA HORUNGE!!!!!

// V

Du går igenom något svårt och undrar vart Gud är, kom ihåg att en lärare alltid är tyst under ett prov.

HAHHAHA, godmiddag :D
sitter på lektionen företagsekonomi och kollar på nån film.. AHAHAH ja lura hela klassen om att ja ska gifta mig i sommar , ja sa att alla de va bjudna och att korten kmr om en månad .. hälften gick på de grovt speciellt en kille i min klass såhär dum ;) men de va kul.. ska fortsätta göra han dum .... :D

slutar runt 12 ska tagga t pappas jobb chilla där med min mamma tills pappa kmr tbx från sitt möta och sedan ska vi til skäris tror jag och kolla kläder;) ja ska ju gifta mig snart :D

sen ska vi hem t min kusse och det blir 100% VP ;)
puss och kram bloggar senaree;)

//V


Kalla aldrig dig själv kung ifall du aldrig kan behandla en kvinna som en drottning!


chill dag med de bästa , carole , rimon , rimona & panilla :*

shosaan idag va jag i kyrkan som varje söndag som ni vet ! sendan körde vi några april skämt på folk.. och rullade mot brd . När vi kom hem hade vår mamma adhd damp så de va inte så trevligt , hon lät oss inte göra något vi fick inte ens gå på toa , så jobig va hon ! ;) men sen så lätt hon oss tagga ut och då blev det kicka vp dags ! möte upp rimona rimon och carole... sen tagag vi till något dagis och här kmr lite bilder.. som vissa av er läsare vill se mer av ! :)
carole
rimona
allt för idag puss och kram // V

Va glad om en tjej kan tjaffsa med dig, hon har känslor kvar. Om hon är tyst, oj oj oj då ska du vara rädd.

true shit !

du kmr få tbx för det här , ja lovar !

JAG ÄR PÅ FLIPP HUMÖR.. så snälla ingen messar skriver eller snackar med mig kmr spränga ut min ilska på FEL person känner jag !
OCH du som vet vems fel det är du ska få för det här jag svär .. men just nu JAG försöker hålla mig från att påriktigt slå dig !!!!!! du har tur att jag har väldigt mycke respekt kvar för dig !!! cpe .... :@ :@
//V

long time no see

Wooooooooooow vad längesen det var jag bloggade!! Känns tomt!
Aja har haft mycket plugg och sånt men jag slänger in ett inlägg då och då! :)
Under veckan har det bara varit skolan. I fredags var jag och träffade Emma i stan och tog en fika med hennes fina än Mint :)
efter det åkte vi till skärholmen och gick runt i timmar och allt jag hittade ar en eyeliner!
Idag blev det shopping med mamma och pappa, för min del blev det bara ett halsband men de kom hm med händerna fulla! :) sötisar!
Träfffffadeeee mina sötnosar ett tag efter! kom hem för kanske en timma sen hade sjukt nice :)
Loooooooooove/ SS
Jag älskar dig hjärtat mitt!
snart gör vi en fin sånhär liten collage, med sina och seriösa bilder! <3

RSS 2.0