Lögner har blivit bränsle till vår stjäl..

Det finns alltid en konstig känsla en äcklig känsla besvikelse ...
En känsla som krossar än själv, det behöver inte va att någon gjort något. utan du själv mår helt enkelt inte bra.
Saknad så stor att du inte kan beskriva.. en räddsla av att något du VERKLIGEN INTE vill ska hända, händer !
Rädd för att stå där ensam , fastän du vill va det ibland, känslan av att man inte kan lyckas...dödar.
Känslan att ingen tror på att du kan , inte ens de som "står" dig "nära".
Rädd för att de du älskar ska lämna dig en dag, vilket de säkert kommer göra. för jag tror ingen varar föralltid hur mycke än de själva vill & du önska..
Den känsla att ha en fet stor klump i magen en klump som skapar oro ...Rädd för att folk ska  hugga dig i ryggen vilket de allltid gör, jovisst vissa säger glöm.. skiti . hur många gånger ska ja behöva skita och glömma?! hur många gånger ska ja behöva förlåta och ge andra chanser.. vrf ? när ja gör minsta lilla "plötsligt " kan ingen förlåta de vill inte ens stanna kvar .. det är väldigt enkelt att lämna och gå, men det är inte lika lätt att stanna och förlåta, men jag själv ska förlåta folk för att de hugger, sårar & sviker än till max.
Det är jobbigt att INTE kunna sova om nätterna med tankarna fulla med skit och konstiga saker..
allt man ser när man blundar och allt man hör när man drömt sig iväg i de drömmar som kallas mardrömar...
Jag är trött på att känna att man misslyckas varje gång man ska göra något. Jag orkar inte förlåta och ge folk chanser, hjälpa och sen få bajs i ansiktet... Jag orkar inte känna att ja alltid ska ha klumpar i magen känslan att vara rädd att förlora de man älskar, känslan att man kan bli lämnad när som helst för minsta lilla...
Det är inte kul att folk ska hitta och peka ut dina fel när de själva begår misstag varje dag..
Vrf älskar folk andras fel , ta hand om era egna så ska ni se att ni mår mycke bättre.
ingen får va sig själv ALLA måste anpassa sig efter folket och samhället...
om folk inte gör som varandra ja du synd att du inte lever efter mina regler kan ja säga då...Alllt du kan göra för folk ändå underskattas du och känner dig misslyckad för folk i din omgivning inte kan uppskatta de du kämpat för.. Folk som inte ens litar på att du finns där, människor som kan säga va som helst bara för att såra dig.. Ja många verkar leva med en personlighet av sten, men sanningen är alltid att starkaste i världen har svagaste insidan... Det är svårt att leva efter sig själv men enkelt att leva efter andra. ahhah det är kul hur de små nuförtiden inte får vara små och leva sin barndom och de unga lever som om de vore 35 och bär på världens alla problem.
Det är äckligt världen har blivit äcklig.. man vill nästan inte bo här..de handlar om starkaste vinner...
Folk som inte ens kan säga förlåt nu förtiden ? folk som glömt bort ordet tack ? för de tror att de sänker på deras"status" du slickat och jagat .. De tror att värdet på stoltheten sänks om man ber om ursäkt för de misstag man gjort.. Du sänks inte i folks ögon när du ber om ursäkt för misstagen du gjort.. du växer och bevisar att du är mogen nog att kunna gränserna på dina fel..
Folk som helt och hållet glömt bort ordet RESPEKT ! vart gick folks goda hjärta vart gick kärleken vart försvann folks goda sida.. De tror att bicthigaste av de vinner ett pris... Det handlar inte om att göra folk ledsna och få de på skit humör för att visa att man har makt ? Det är genom allt goda man gör så folk ser varandra må bra ..
För ska små inte få va små coh vrf ska unga behöva ta siina liv...
Det är skumt hur alla better sig det är synd att folk tar saker förgivet och underskattar nästan allt... Du är inte låg om du är dig själv du är vinnaren att kunna besvisa att du inte skäms att leva ditt egna liv och att du har slutat bry dig om vad de till höger och vänster gör? så nyfikna människor så mycke hat och bråk..
Folk har slutat älska och börjat hata.. men vet ni vad JAG är så fucking trött på det här NU .. mår bara skit av allt ja hör tänker på .... ska sluta tänka och förvänta mig saker från folk för det blir bara besvikelser till slut... ska leva mitt egna liv och fortsätta i de spår jag skapat.. jag ska ta allt som det kommer ska sluta över reagera för ja anstränger mig för mycke på skit saker jag blir arg snabbt och irriterad .. om någon sviker hugger eller sårar ja kmr faktiskt inte bli förvånad utan överaskad att ja inte hade fel en ända jävla gång... Kom ihåg
"Sluta hata börja skapa för det du gör nu kommer du en dag få tillbaka"

// V


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0